Vrijdag 26 november 2022 is het weer Black Friday; de dag dat er heel veel producten en diensten flinke kortingen krijgen! Dit geldt ook voor online marketing en SEO tools zoals SE Ranking, Mangools, Semrush etc. Bovendien hoef je vaak niet te wachten tot Black Friday zelf, maar beginnen de aanbiedingen al een week eerder, in dit geval vrijdag 19 november 2022 en lopen ze door tot Cyber Monday welke dit jaar op 29 november valt. Sowieso is Cyber Monday de dag om flinke korting op online tools te scoren! Maar welke Black Friday deals zijn er voor online marketing? In dit blog zetten we ze voor je op een rijtje!

SEO Tools

Of je nu als zelfstandig SEO specialist werkt, agency eigenaar bent of je eigen SEO projecten hebt, een goede SEO Tool is een must! Er zijn echter heel veel verschillende SEO tools op de markt met elk hun eigen voor- en nadelen. Bovendien zijn de meeste tools best prijzig. Daarom is Black Friday het perfecte moment om een nieuwe SEO tool aan te schaffen of je huidige abonnement te verlengen. Hieronder zetten wij een aantal SEO tool Black Friday Deals op een rijtje en geven we een korte toelichting op de tool vanuit onze eigen ervaring!

SE Ranking Black Friday aanbieding

De SE Ranking Black Friday Deal mag je niet laten lopen!

SE Ranking is in onze ogen een van de beste SEO tools gegeven prijs/kwaliteit verhouding. Misschien zijn de mogelijkheden net iets minder dan Ahrefs of SEM rush maar voor de gemiddelde SEO fan is het voldoende en de prijs is aanzienlijk dan deze andere twee tools. Het is een goede keyword tracker, heeft een uitgebreide mogelijkheid om meer inzichten bij je concurrenten te krijgen en daarnaast een goede audit functie om de SEO basis van je website te checken. Bovendien heeft SE Ranking altijd goede kortingen en hebben ze al abonnementen van € 13,80 per maand. Tijdens Black Friday 2021 krijg je maar liefst 25% extra korting met de code: BLACKFRIDAY2021

SE Ranking Black Friday aanbieding

SEMrush Black Friday Deal

We benoemde de tool al even hierboven: SEMrush. Niet alleen een hele complete SEO tool, SEMrush biedt veel meer en kan gezien worden als een algemene online marketing tool. Het hele spectrum van SEO kun je met deze tool behandelen. Van zoekwoordenonderzoek tot technische analyse van je website en van concurrentieanalyse tot aan backlink tracking. Doordat SEMrush echter wat duurder is, is het niet voor iedereen weggelegd. Veel freelance specialisten of kleine agencies vinden het te duur. Als je jaarlijks betaalt dan beginnen de prijzen bij $99,95 per maand. Daarom is het handig om nu te profiteren van de SEMrush Black Friday Deal. De 2022 aanbieding is hopelijk binnenkort beschikbaar!

SEMrush Black Friday deal

Mangools Black Friday 2022

Ook de Mangools Black Friday 2022 deal staat live!

Mangools is nog een alternatieve SEO tool die je zou kunnen gebruiken. Deze zeer complete SEO tool bestaat van origine uit vijf losse onderdelen: KWFinder, SERPChecker, SERPWatcher, LinkMiner en Site Profiler. Ze hebben een wat speelsere interface waardoor het allemaal vriendelijk en toegankelijk oogt. Het begon ooit met KWFinder en is inmiddels uitgegroeid tot een allround SEO tool. De Mangools Black Friday Deal van vorig jaar bestond uit 25% korting, hopelijk kunnen we hier ook in 2022 weer van genieten!

Mangools Black Friday

Project management tools

Asana Black Friday

Of je nu een agency bent of alleen aan je eigen website werkt, goed projectmanagement is een must! De project management tool Asana is hiervoor een van onze favorieten! Je kunt makkelijk projecten in zijn geheel plannen en daarnaast taken en subtaken aanmaken voor specifieke personen. Er zijn meerdere views beschikbaar waardoor er altijd wel eentje is die jouw voorkeur heeft. Daarnaast ziet het er aantrekkelijk uit zonder kinderachtig te ogen. Bovendien zijn er een aantal andere tools makkelijk te integreren zoals Slack, Toggl en de Google Business tools. Asana kun je gratis gebruiken, maar met de betaalde versie haal je er veel meer uit. Bij de Asana Black Friday Deal van afgelopen jaar liepen de kortingen op tot wel 50%. Benieuwd of de Black Friday Deal 2022 ook weer zo goed is!

Asana Black Friday Deal 2021

VPN Black Friday Deals

De VPN Black Friday Deals zijn een van de must haves om op te letten in 2022. Of je nu als ondernemer, zzp’er of werknemer werkt, tegenwoordig kun je eigenlijk niet meer zonder een VPN verbinding. Een VPN legt een beveiligde verbinding aan tussen jouw apparaat (laptop, tablet of mobiel) en een VPN-server. Hierdoor kun je veiliger internetten, e-mailen en internetbankieren. Bovendien wordt je IP adres afgeschermd en kun je ook kiezen voor regionale verbindingen waardoor je bijvoorbeeld toegang kunt krijgen tot Amerikaanse TV series. Los van de vele voordelen van een VPN, is het ook nog eens goedkoop. Zeker tijdens de VPN Black Friday Deals heb je al voor enkele euro’s per maand al deze voordelen!

NordVPN

Een van de beste aanbiedingen van 2022 is de NordVPN Black Friday Deal! Zoals je in de introductie al kon lezen wordt beveiligd internetten voor iedereen steeds belangrijker Een VPN verbinding is daarbij een belangrijke stap. En tijdens Black Friday wordt het je wel heel makkelijk gemaakt om deze stap te nemen!

NordVPN Black Friday Deal 2022: ontvang maar liefst 72% korting en betaal 2 jaar lang slechts 2,80 euro per maand!

Nordvpn-black-friday-deal-2021