SEO blog workshop – bloggen voor gevorderden!

Heb jij een blog en ben je al bekend met de basis van SEO? Ontvang je maandelijks enkele duizenden bezoekers? Maar wil je MEER?
Dan is de Next Level Bloggen workshop geschikt voor jou! Tijdens deze vijf uur durende workshop zullen we dieper ingaan op zoekmachine optimalisatie en hoe jij je website verder kunt optimaliseren en dus meer verkeer kunt gaan behalen. Je weet al wat een title tag, meta description en alt-tag is. Maar je wilt graag leren hoe je met de juiste analyses en acties meer verkeer naar je website kunt halen. Dit geldt niet alleen voor nieuwe artikelen, maar het gaat ook om het oogsten van je huidige content.
Een aantal onderwerpen die aan bod komen zijn:
  • Kies de juiste zoekwoorden voor Google
  • Categorieën en tags optimaal inzetten
  • Aan de slag met Google Search Console
  • Vind je pareltjes
  • Wordt linkbuilding de baas

Vraag maar raak!

Daarnaast is er veel ruimte voor het stellen van vragen. Niet alleen tijdens de workshop, maar je kunt ook al je vragen voor de workshop doorsturen zodat we hier zeker aandacht aan gaan besteden tijdens de workshop. Ik vind het belangrijk dat er veel ruimte is voor vragen, op die manier wordt de workshop namelijk het beste afgestemd op jouw behoeften!

Leer de basis vanin één middag

Eerstvolgende data 2021

In verband met de covid-19 maatregelen worden er momenteel geen groepstrainingen gegeven. Elke blog training vind nu 1-op-1 plaatsen, in Amsterdam of online. Zolang deze maatregelen er zijn, zijn de prive blog trainingen tegen de prijs van een groepstraining.

Kosten

In tegenstelling tot de SEO basis cursus wordt deze workshop slechts 1x in de twee maanden gehouden. Er geldt een maximum van 4 deelnemers. De kosten zijn € 249,- excl btw. Dit is inclusief een analyse van jouw blog voor start, zodat ik precies kan kijken waar jouw groeimogelijkheden

Wil jij liever de cursus volgen op een andere datum? Stuur mij dan een mailtje.

Nu ook privé sessie mogelijk!

Liever een privé sessie? Ook dat kan! In een sessie van 3 uur gaan we samen aan de slag om jouw blog te laten groeien. Mijn focus gaat compleet naar jou en jouw blog en ik heb een uitgebreide analyse vooraf gemaakt. Daarnaast heb je na de workshop ook nog de mogelijkheden om de eerste maand vragen te stellen en na een maand maak ik nogmaals een analyse van je voortgang met de laatste tips om je verder te helpen. De kosten van deze privé sessie zijn € 399,- excl btw. Bij inschrijving voor een datum in mei zijn deze slechts € 325,- excl btw.

Goed bereikbare locatie in Amsterdam

De SEO blog workshop zal gehouden worden in Amsterdam West. Bij mij aan de keukentafel om precies te zien. Hierdoor ontstaat er een vertrouwde setting en kunnen de kosten laag blijven. De locatie is goed met het openbaar vervoer te bereiken (zowel vanaf Amsterdam Centraal als van Sloterdijk). Met de auto is het slechts vijf minuten van de ring/A10 en parkeren is mogelijk €2,40 per uur. Is Amsterdam niet handig voor jou en zou je toch graag een SEO training bij mij volgen? Stuur mij dan een mailtje en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn!

SEO training Amsterdam

Wat doen we niet? En elke kennis heb je nodig?

Misschien even handig om ook te vermelden wat deze workshop niet in. Het is geen schrijf training; je leert hier niet hoe je moet schrijven. We focussen echt op de vindbaarheid van je blog. Het is ook geen beginnerscursus. Ik ga er vanuit dat je deze basis hebt.
Om deel te nemen aan deze workshop is een bepaald kennisniveau nodig. Het gaat namelijk om een blog workshop voor gevorderden. Ik ga er daarom vanuit dat:
  • Je minimaal 3000 bezoekers per maand hebt
  • Je de basis van SEO kent
  • Je website/blog op basis van WordPress gebouwd is
  • Je zelf weet hoe je berichten kunt posten
  • Je weet hoe je toegang krijgt tot je provider
Twijfel je of je kennis voldoende is? Neem dan even contact met mij op!
SEO cursus Amsterdam door FLIX Marketing

Over Lizzy

Na bijna 10 jaar in bij corporates gewerkt te hebben, heb ik in 2015 de stap gemaakt naar zelfstandige. Eerst nog als interimmer, en sinds 2017 met mijn eigen online marketing bureau – FLIX Marketing.
Mijn doel is om (beginnende) ondernemers te helpen met hun online groei. Ik heb inmiddels al veel klanten hiermee mogen helpen, onder andere op het gebied van SEO, webdesign, strategie en advertising. Daarnaast schrijf ik regelmatig blogs over SEO om mijn kennis te delen en heb ik sinds kort het platform VegaVega.nl opgericht.

Direct je plekje reserveren