Webdesign en Online Marketing voor RecruiterVinden.nl

Dit is een ander project dan de andere, het is namelijk een eigen website die nog in ontwikkeling is voordat deze van de zomer live gaat. Een sneak preview dus alvast!

Eind 2016 had ik het idee om de recruitermarkt transparanter te maken, zodat werkzoekende zelf de touwtjes meer in handen kunnen nemen en zelf kunnen aankloppen bij de recruiter die voor hun belangrijk kunnen zijn. Ongeveer 3 van de 4 recruiters kijkt namelijk eerst in zijn eigen netwerk als ze een nieuwe job binnenkrijgen voordat ze actief gaan werken. Belangrijk dus dat werkzoekende hier tussen staan.

Na het uitdenken van de propositie, heb ik wireframes ontworpen. De huisstijl is ontwikkeld door mijn vaste visueel ontwerper en vanuit hier zijn de eerste designs gemaakt. De applicatie achter het platform is uitbesteed aan een andere partij. Inmiddels zijn de meeste dingen ingeregeld en als de content (en SEO!) goed staat, dan kan Recruitervinden.nl deze zomer live!

Behaalde groei

  • Propositie ontwikkeling nieuw platform
  • Wireframes en design ontwikkeld
  • “Voorkant” gebouwd in WordPress
  • Samenwerking met PHP developer voor back-end
  • Binnenkort live!
WordPress Webdesign Amsterdam

Webdesign

Website van scratch gemaakt in WordPress. Huisstijl geïntegreerd en koppeling gemaakt met de back-end applicatie. Natuurlijk mobiel vriendelijk! Meer over webdesign.
Online marketing specialist Amsterdam

Online marketing strategie

Online marketing strategie uitgewerkt. Wie is onze doelgroep, wat zijn de kansen in de markt en hoe kunnen wij deze het beste benutten? Inclusief launch en social media strategie. Meer over online marketing.
RecruiterVinden.nl - voorbeeld webdesign
RecruiterVinden.nl - voorbeeld webdesign