Ik werk voor en met ondernemers

Ondernemers zijn heel divers. Het kan een familiebedrijf met een rijke historie zijn of een “nieuweling” die zijn eerste stappen als ondernemer wil gaan maken. Daarnaast kan de onderneming meerdere fysieke winkels hebben of haar diensten enkel online aanbieden. Deze diversiteit vind ik juist leuk.

Waarom werk ik graag met ondernemers?

Omdat ondernemers ondernemen :). Als het goed is hebben zij hart voor de zaak en werken zij met passie. Ze hebben een doel voor ogen en willen dit bereiken. Dat geeft ons energie. Maar ook als het even tegenzit help ik juist graag de ondernemer om deze energie weer terug te vinden. Dat geeft soms zelfs extra energie!

4 redenen om samen te werken met FLIX Marketing

  • Concreet plan; helder geschreven met uitleg en onderbouwing
  • Persoonlijke afstemming op je bedrijf en jouw kwaliteiten als ondernemer
  • 9 jaar marketing ervaring, geen onderwerp is onbekend!
  • Betaalbaar en snelle doorlooptijden

Wat zijn de voordelen om met ondernemers te werken?

Naast de energie, heeft werken met ondernemers voor mij nog een groot voordeel. Het is persoonlijk. Ik haal energie en inspiratie uit het werken met mensen en het liefst met zoveel mogelijk verschillende mensen. Van iedereen kun je weer iets nieuws leren. Daarnaast heeft het persoonlijke aspect nog een groot voordeel voor de samenwerking; de lijnen zijn kort. Dit betekent dat we snel kunnen overleggen, knopen kunnen doorhakken en acties kunnen implementeren. Dit werkt voor zowel de ondernemer prettig als voor mij.

Maakt de branche nog iets uit?

Nee eigenlijk niet. Of het nu gaat om een schoenmaker, online datingbureau of architect, uiteindelijk gaat het maar om een ding; het begrijpen van de klant. Wie is de klant? Waar kunnen we hem vinden? En waar heeft deze klant behoefte aan? Dat zijn drie van de belangrijkste vragen die elke onderneming zich (dagelijks) zou moeten stellen. En door deze klant centraal te stellen  (zowel in de online als offline wereld) maakt het ons niet zoveel uit in welke branche deze klant zich bevindt. Werken voor verschillende branches brengt juist als groot voordeel mee dat je veel nieuwe inzichten en ideeën opdoet. En daarnaast zijn er ook een aantal learnings die je in elke branche kunt toepassen.

DIENSTEN

Waar kan ik je mee helpen?
Online marketing specialist Amsterdam

Online marketing

Vertel je verhaal online

Hoe wil jij je online presenteren? En hoe kun jij het beste presteren? Meer online bezoekers en hogere conversies naar je product of dienst staat hierbij centraal!Online marketing »

SEO specialist Amsterdam

SEO

Meer verkeer uit Google

Wil jij beter gevonden worden in Google? Hoger scoren dan je concurrenten? Kies dan voor een analyse en actielijst met het SEO Groeiplan.SEO »

WordPress Webdesign Amsterdam

Webdesign

Laat zien wie je bent

Het startpunt van je online visitekaartje. Wil je een (nieuwe) website volgens de laatste trends? Klaar om je online te presenteren en concurrentie voor te zijn?Webdesign »

06 – 363 98 021