Online marketing, wat is dat nu eigenlijk?

Online marketing is een heel breed begrip dat voor vele doeleinden gebruikt wordt. Als we naar de definitie kijken die Wikipedia ervoor gebruikt dan is zeggen ze “Internetmarketing of online marketing een vorm van marketing van producten en diensten via het internet”. (Wikipedia.org)

Voor ondernemen anno 2017 is online marketing niet meer weg te denken. Ook al heb je een fysieke winkel, oudere doelgroep of denk je dat het een te ver van je bed show is, online marketing is wel degelijk voor iedereen cruciaal.

Hoe begin je met online marketing?

Net zoals offline marketing of bij het starten van een onderneming, begin je met een plan. Op deze manier kun je duidelijke doelen definiëren en kun je ze ook meetbaar maken zodat je straks kunt kijken of je de gewenste resultaten ook daadwerkelijk behaald hebt. Omdat niet elke ondernemer de kennis in huis heeft om zelf een passende online marketing strategie te schrijven of daar niet de tijd voor heeft, is het fijn als iemand je daar bij kan helpen.

Hoe kan FLIX Marketing je helpen met je online marketing?

Alles begint met een goede strategie. In het Online Groeiplan ga ik voor je onderzoeken hoe je bedrijf beter online kunt presenteren en daardoor beter kunt presteren. Er wordt gekeken naar je markt en concurrentie en waar de kansen hierin liggen voor jouw bedrijf.

ONLINE GROEIPLAN

Uitgebreide analyse van zowel de markt en concurrentie
Als jouw eigen prestaties
Advies op het gebied van bezoekers, conversie en social
Uitgebreid Online Groeiplan incl. duidelijke uitleg
Actielijst om meteen te beginnen

Waar bestaat het online marketing Groeiplan uit?

 • Wie zijn je belangrijkste concurrenten?
 • Wat gebeurt er op de markt?
 • Wat zijn jouw krachten en zwaktes?
 • Hoe kun je meer verkeer naar je website krijgen?
 • Hoe kunnen bezoekers beter converteren op je website?
 • Welke social media kun je inzetten? En hoe?
 • Welke acties zijn het belangrijkste?
Neem vrijblijvend contact op!

We bespreken de mogelijkheden

Ben jij benieuwd hoe ik je kan helpen? Neem contact met mij op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jouw business; wat zijn je doelen, waar loop je tegenaan om deze te bereiken? Weet je al wat beter zou kunnen? Of heb je dat nog niet scherp?

Na ons kennismakingsgesprek kom ik bij je terug met een voorstel. Met welk doel kan ik je helpen? Op welke manier? Wat zijn de stappen hierbij? En natuurlijk hoeveel dit gaat kosten. Als jij je hierin kunt vinden, dan ga ik voor je aan de slag!

4 redenen om samen te werken met FLIX Marketing

 • Concreet plan; helder geschreven met uitleg en onderbouwing
 • Persoonlijke afstemming op je bedrijf en jouw kwaliteiten als ondernemer
 • 9 jaar marketing ervaring, geen onderwerp is onbekend!
 • Betaalbaar en snelle doorlooptijden