Wat doet FLIX Marketing?

FLIX Marketing bestaat sinds begin 2017 en heeft als doel ondernemers helpen met groeien. Hierbij ligt de focus op online; een onderdeel dat tegenwoordig niet meer weg te denken is voor succesvolle ondernemers. Online marketing is dan ook een breed begrip wat veel verschillende disciplines omvat. FLIX Marketing is actief van strategie tot uitvoer en focus op online marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO), social media en webdesign.

Waar komt de naam FLIX Marketing vandaan?

Er wordt mij vaker gevraag hoe ik bij de naam FLIX Marketing ben gekomen. Ik was op zoek naar een korte naam, omdat ik wist dat er nog het woord ‘marketing’ achter zou komen. Bovendien wilde ik een naam die “snel” aanvoelt. En ik houd van merknamen met een X of Q erin. Uiteindelijk heb ik gekozen voor FLIX. Waarbij het een samenvoegen is van fix en Lizzy. Ik fix het wel voor je!

Benieuwd waarom ik het voor je fix? Bekijk mijn marketing kennis en ervaring.

FLIX Marketing - SEO, online marketing en webdesign in Amsterdam

Voor wie staat FLIX Marketing klaar?

FLIX Marketing richt zich op de ondernemer. De doelgroep die zelf de touwtjes in handen heeft om zoveel mogelijk uit zijn of haar bedrijf te halen. Dit kan de zzp’er zijn die net gestart is, maar ook een MKB bedrijf zijn dat al langer aan de weg timmert of start-up die zijn bedrijf wil gaan introduceren. De grootte van het bedrijf en de product of dienst die je aanbiedt, maakt voor mij niet veel uit. Voor mij is het belangrijkste dat jij hart en passie voor jouw onderneming hebt!