Op zoek naar een SEO bureau? Wij staan voor je klaar!

Ben jij op zoek naar een SEO bureau dat voor jouw bedrijf aan de slag gaat met zoekmachine optimalisatie om zo hoger te scoren in Google en meer (en beter!) organisch verkeer naar jouw website te krijgen? De SEO specialisten van FLIX Amsterdam helpen jou hier graag bij! Of het nu gaat om on-page, technische verbeteringen of linkbuilding, wij zijn van alle SEO markten thuis!

SEO bureau

Welke opties bieden wij met ons SEO bureau?

Ondernemers die wij al hebben mogen helpen met SEO

Download het gratis ebook voor SEO!

Zelf beginnen met SEO? Download dan nu ons gratis SEO ebook 2020 en begin vandaag nog met 10 tips om hoger in Google te komen!

SEO bedrijf Amsterdam

Meer verkeer uit Google?

 • 10 tips om mee te beginnen
 • Helder uitgelegd in praktisch pdf ebook
 • Geen voorkennis over SEO nodig
 • GRATIS toegestuurd zonder verplichtingen

Onze werkwijze

 • Analyse

  We starten met het maken van een analyse van je website, diensten en markt. Hierbij kijken we naar de huidige kwaliteit van je website.

 • Zoekwoordenonderzoek

  Als we bekend zijn met jouw diensten/producten en markt, dan doen we een zoekwoordenonderzoek.

 • Technische SEO

  De eerste stap is om eventuele technische fouten uit je website te halen. De basis moet namelijk goed zijn voordat we verder gaan!

 • On-page SEO

  Aan de hand van het zoekwooordenonderzoek bepalen we de meest geschikte zoekwoorden voor jouw bedrijf. Hiervoor optimaliseren we de huidige pagina’s of maken we nieuwe!

 • Linkbuilding

  Direct na bij de start gaan we ook aan de slag met linkbuilding. We creëren een relevant en kwalitatief sterk backlink profiel om de waarde van het domein te vergroten!

De kosten

De kosten van een nieuwe website bestaan uit een tweetal factoren. Ten eerste heb je de kosten voor het laten maken van de website zelf. Dit is het bedrag dat je eenmalig aan het webdesign bureau betaalt. Bij FLIX Amsterdam rekenen wij één fixed fee. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. De kosten voor webdesign beginnen bij € 1000,-

Daarnaast heb je ook terugkerende kosten. Dit zijn bijvoorbeeld je maandelijkse hostingkosten en de maandelijkse kosten voor je domeinnaam. Hier kun je denken aan maximaal enkele tientjes per maand.

Ook kun je kiezen voor een onderhoudspakket. Hiermee ben je er zeker van dat je website continu onderhouden wordt zodat alles gesmeerd blijft werken en dat je website beschermd is tegen bijvoorbeeld malware.

Plan een vrijblijvende kennismaking!

Laten we kennismaken!

Bel me meteen of laat je gegevens achter en we plannen een kennismaking in. Dit kan zowel telefonisch als bij ons op kantoor in Amsterdam.

Bel direct! 06-36398021