SEO Cursus Amsterdam – Let’s do this together

 • Heb je al veel over SEO gehoord, maar wat je niet precies wat het inhoudt?
 • Ben jij nieuwsgierig naar SEO, maar weet je nog niet waar je moet beginnen?
 • Wil jij weten hoe SEO jou meer verkeer naar jouw website oplevert?
 • En dus meer en goedkopere klanten?

Dan kan de SEO cursus Let’s do this together jou helpen! Tijdens deze workshop gaan we met een kleine groep actief aan de slag, zodat je niet alleen de theorie van SEO kent, maar dit ook meteen gaat toepassen op je eigen website! Want niks is frustrerender dan de hele dag theorie en dan enthousiast zijn over het onderwerp maar bij thuiskomst meteen vastlopen! Daarom beperken we tijdens deze workshop de theorie en gaan we na elke uitleg meteen zelf aan de slag. Learning by doing!

Leer de basis vanin één ochtend

Wat leer tijdens de SEO cursus?

 • Een korte uitleg over SEO en de potentie
 • Het zoekwoorden onderzoek als vertrekpunt
 • On-page SEO; hoe zet je alles op jouw website goed
 • Off-page SEO oftewel backlinking basis zodat je nog meer uit je SEO kan halen!
 • Heel veel praktijkervaring!

Wat krijg je?

 • De basis van SEO duidelijk uitgelegd door een expert
 • Een kleine groep – maximaal vier personen waardoor volop persoonlijke aandacht
 • Meteen aan de slag gaan met je eigen website, vragen stellen en hulp bij implementatie!
 • Een SEO checklist zodat je in één makkelijk overzicht de belangrijkste punten op een rij hebt
 • Nazorg; heb je nog vragen? Dan mag je me die altijd stellen!

“Ik heb veel geleerd van deze cursus!”

“Wil je hoger ranken in Google met je website en of wil je je kennis op het gebied van SEO uitbreiden dan is Lizzy van FLIX Marketing absoluut een aanrader. Via internet ben ik in aanraking gekomen met FLIX Marketing. Om mijn kennis van SEO uit te breiden heb ik een SEO training bij Lizzy gevolgd. Ik heb veel geleerd van deze cursus! En met de nagezonden rapportage inclusief de aanbevelingen heb ik de nodige aanpassingen op mijn websites doorgevoerd. En met resultaat! :-)”

Anne

SEO training

Eerstvolgende data – groepstraining

Enkele maanden per maand wordt de hand-on SEO training in kleine groepjes gegeven. Kijk hier naar de eerstvolgende data.

Momenteel worden er door de covid-19 maatregelen geen groepstrainingen meer gegeven. Alle SEO trainingen zullen 1-op-1 zijn. Dit kan op locatie in Amsterdam of online. De prijzen voor een privé training zijn gedurende deze periode gelijk aan de groepsprijzen van 175 euro ex btw. Interesse? Neem dan contact op en ontvang je privé training tegen de prijs van een groepstraining!

Kosten

De SEO training kost € 175,- excl btw. Dit is inclusief de voorbereiding, de workshop en de nazorg. En natuurlijk zal er tijdens de workshop ook koffie, thee en iets lekkers aanwezig zijn. De kosten zijn zakelijk aftrekbaar.

Kijk hier als je liever een prive training wilt. Wil jij liever de cursus volgen op een andere datum of online? Stuur mij dan een mailtje.

“Ik weet nu o.a. hoe ik zoekwoorden moet gebruiken en mijn pagina’s kan optimaliseren”

SEO cursus prive - Marijn Driesen

Ik ben nu een jaar virtueel assistent en mijn website maakte ik vorig jaar zelf, zonder verstand van SEO en met blij te zijn met alle groene bolletjes van Yoast. Niet echt een goed uitgangspunt dus! Wanneer ik in Google zoek op ‘virtueel assistent’ hang ik ergens onderaan op pagina drie. Ook als service naar klanten toe wil ik meer over SEO weten, dus ben ik me gaan inlezen op internet. Maar ik had al snel door dat ik iemand nodig heb die mij SEO stap voor stap uitlegt.

Zo ben ik bij Lizzy terecht gekomen! Ik melde me aan voor een SEO training bij haar in Amsterdam en dat bleek een goede keus! Ik heb een 1-op-1 training gehad. Lizzy legt alles heel duidelijk en stap voor stap uit. Ik weet nu o.a. hoe ik zoekwoorden moet gebruiken en mijn pagina’s kan optimaliseren. Nu is het aan mij om dit in de praktijk te brengen en hopelijk sta ik dan over een tijdje minimaal op de eerste pagina in Google met ‘virtueel assistent’!

Marijn Driesen – Virtueel Assistent

Goed bereikbare locatie in Amsterdam

De cursus SEO zal gehouden worden in Amsterdam West. Bij mij aan de keukentafel om precies te zien. Hierdoor ontstaat er een vertrouwde setting en kunnen de kosten laag blijven. De locatie is goed met het openbaar vervoer te bereiken (zowel vanaf Amsterdam Centraal als van Sloterdijk). Met de auto is het slechts vijf minuten van de ring/A10 en parkeren is mogelijk €3,80 per uur. Is Amsterdam niet handig voor jou en zou je toch graag een SEO training bij mij volgen? Stuur mij dan een mailtje en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn!

SEO training Amsterdam
SEO cursus Amsterdam door FLIX Marketing

Over Lizzy

Na bijna 10 jaar in bij corporates gewerkt te hebben, heb ik in 2015 de stap gemaakt naar zelfstandige. Eerst nog als interimmer, en sinds 2017 met mijn eigen online marketing bureau – FLIX Marketing.

Mijn doel is om grote en kleine ondernemers te helpen met hun online groei. Ik heb inmiddels al veel klanten hiermee mogen helpen, onder andere op het gebied van SEO, webdesign, strategie en advertising. Daarnaast schrijf ik regelmatig blogs over SEO en heb ik een aantal eigen projecten op het gebied van affiliate marketing.

SEO trainingen geven vind ik een van de leukste onderdelen van mijn werk. Of het nu aan een kleine groep is op een locatie in Amsterdam of 1-op-1 via Zoom, ik krijg er elke keer weer energie van als ik mijn kennis mag delen!

Privé training – SEO of SEA

Wil jij liever een SEO privé training volgen? Ook dat kan! Tijdens deze training krijg jij 1-op-1 de basis van SEO uitgelegd, direct afgestemd op jouw website. Bovendien maak ik vooraf een analyse zodat ik weet waar de verbeterpunten van jouw website liggen. En na de cursus heb je nog een maand intensieve nazorg; je kunt me zoveel vragen stellen als je wilt!

Ben jij meer geïnteresseerd in SEA? Ook dan bied ik op maat gemaakte 1-op-1 trainingen aan. Mail mij voor meer informatie en geef aan wat je graag zou willen leren.

 • Privé training van 3,5 uur
 • Keuze uit SEO of SEA
 • Vooraf maak ik analyse van jouw website
 • 1 maand nazorg: stel mij al jouw vragen
 • Datum en tijdstip in overleg
 • Ook mogelijk via Zoom!

€ 275,- excl btw

“Both for Lizzy and I, this was the first English, virtual SEO and SEA course. From the beginning Lizzy as been a pleasure to work with, she gave me a very comprehensive overview followed by live cases.

Not only I learned SEO and SEA but I got a very effective WordPress basic overview- which was enough for what I needed and it allowed me to immediately put into practice what I had just learned.

I highly recommend Lizzy and Flix Marketing for all your digital SEO/SEA and WordPress needs!”

 

Ana Galaricha-Douglas
Marcom Manager – Medis

Direct je plekje voor de SEO cursus reserveren