Wil je dat jouw website beter gevonden wordt?

Hoe kan dat toch? Je hebt een mooie website en toch als je op jouw dienst zoekt, bijvoorbeeld “Coaching Apeldoorn”, sta je niet bovenaan in Google. Eerst komen je concurrenten en dan pas jij. Ook is de tekst bij hun zoekresultaten is beter. Hoe doen ze dat? En nog belangrijker; hoe komt de website van jouw bedrijf bovenaan in Google?

Zoekmachine optimalisatie oftewel SEO (Search Engine Optimalisatie) is de tool die je hierbij gaat helpen! Kies ervoor om je SEO uit te besteden aan een team met expertise en passie voor het vak! Op die manier zet jij snel grote stappen en laat jij jouw concurrentie achter je!

Herken je dit?

 • Je website heeft weinig bezoekers, terwijl je weet dat het beter kan!
 • Je weet dat 75% van de online verkopen beginnen bij Google, maar toch valt de verkoop bij jou tegen.
 • Je baalt ervan dat je concurrentie op de zoektermen rondom jouw producten/diensten beter gevonden wordt.
 • Je hebt wel van SEO gehoord, maar je weet niet waar je moet beginnen of hebt hier gewoon geen zin in.
 • Je weet als ondernemer dat je niet moet wachten, maar actie moet ondernemen om te groeien!

Word beter vindbaar door je SEO uit te besteden!

Er zijn honderden mogelijkheden om je website te optimaliseren voor zoekmachines zodat je steeds beter gevonden wordt. Er is ook geen winnende kant-en-klare formule. Wel zijn er een aantal basics die goed moeten staan en daarnaast een aantal best practices die je kunt toepassen. Door steeds verder aan de optimalisatie knop te draaien, komt jouw website steeds een beetje hoger in Google. Als wij aan de slag ga om voor jou de vindbaarheid van je website te verbeteren dan volgen wij steeds dezelfde werkwijze.

KENNISMAKEN
SEO uitbesteden aan specialist

Onze werkwijze

 • Analyse huidige situatie

  Alles begint met een plan. Als je je SEO wilt uitbesteden, dan gaan we eerst een SEO analyse maken van je website. Er wordt hierbij gekeken naar de techniek van jouw website; zit dit goed in elkaar, is de website logisch opgebouwd, snel genoeg, responsive etc. Bovendien wordt er een analyse gemaakt van de huidige on-page SEO kwaliteit en worden de huidige backlinks in kaart gebracht.

 • Zoekwoordenonderzoek en SEO plan

  Vervolgens wordt er een zoekwoordenonderzoek gedaan. Welke zoekwoorden sluiten aan bij jouw producten, de doelgroep en markt?

  Daarna wordt er gekeken naar de mogelijkheden qua resultaten. Wat is realistisch haalbaar en wat moet hiervoor gedaan worden?

  Alle bevindingen samen worden verwerkt tot een SEO plan specifiek voor jouw bedrijf. Dit plan ontvang je per mail en we plannen een belafspraak in om het samen te bespreken.

 • Technische SEO

  Nadat we de koers hebben uitgestippeld, gaan we de besproken prioriteiten ook daadwerkelijk implementeren. Eerst worden (indien aanwezig) de technische fouten uit je website gehaald.

 • On-page SEO

  Daarna wordt er steeds op een andere groep zoekwoorden gefocust en on-page verbeteringen hiervoor worden doorgevoerd. We optimaliseren bestaande pagina’s en maken indien nodig ook complete nieuwe pagina’s aan. We zorgen voor de juiste teksten, niet alleen qua SEO en conversie, maar vooral voor je bezoeker!

 • Linkbuilding

  Paralel gaan we ook aan de slag met linkbuilding. Geleidelijk bouwen we aan een relevant en kwalitatief sterk backlinkprofiel om de waarde van het domein te vergroten. Linkbuilding kan het verschil maken tussen een Top-10 positie en een Top-3 positie en is daarom niet weg te denken uit een allround SEO strategie.

 • SEO rapportages

  Maandelijks ontvang je van ons een SEO rapportage. Hierin vind je de werkzaamheden, de resultaten en de nieuwe acties om de resultaten nog verder te verbeteren. SEO is een lange termijn investering waarbij de resultaten niet direct zichtbaar zijn, maar waarbij je op de lange termijn een duurzaam resultaat gaat behalen.

SEO uitbesteden, de kosten

Binnen FLIX staat transparantie hoog in het vaandel. Zo maken we een duidelijk plan zodat jij weet wat wij voor je doen en delen we maandelijks een rapportage met hierin de eerlijke resultaten. Omdat we transparant zijn, zijn duidelijke kosten voor het uitbesteden van jouw SEO werkzaamheden ook belangrijk.

Het opstellen van het SEO plan – kost € 275,- (eenmalig)
Dit is inclusief intake, analyse van jouw website, market en concurrenten, het plan en de (telefonische) bespreking van het plan.

De optimalisatie – kost € 75,- per uur excl btw.
Aan de hand van het SEO plan definiëren we de inzet. Hoeveel uur per precies nodig is, is afhankelijk van de huidige resultaten van je website en wat er voor nodig is om de gewenste resultaten te bereiken. Dit is sterk afhankelijk van het vertrekpunt (hoe scoort de website momenteel) en de concurrentie sterkte in jouw markt.In het begin ligt de focus meer op de technische SEO, gaandeweg verschuift deze naar on-page SEO en linkbuilding.

We hanteren een minimum van 5 uur per maand zodat we ook daadwerkelijk stappen kunnen maken en resultaten kunnen boeken.

SEO werkzaamheden kun je het beste verspreiden over 3 tot 6 maanden. Op die manier is er genoeg tijd om tussentijds de voortgang te monitoren en indien nodig bij te sturen op acties en resultaten. Bijkomend voordeel is dat je de kosten voor SEO uitbesteden gespreid betaald.

Géén SEO abonnement waar je vast aan zit

Ondanks dat wij adviseren om een samenwerking voor minimaal 3 maanden aan te gaan, verplichten we je je tot niks. Wij werken niet met vaste abonnement, we willen namelijk dat je bij ons blijft omdat de samenwerking prettig is en de resultaten goed zijn. Niet omdat we je een abonnement met een vaste contractsduur hebben verkocht.

Neem vrijblijvend contact op!

Ga je liever zelf aan de slag? Bekijk dan het SEO Groeiplan.

SEO uitbesteden is geschikt voor jouw bedrijf als…

 • Als je je onderneming naar een hoger niveau wilt tillen door meer bezoekers en meer klanten te krijgen.
 • Als je er klaar mee bent dat je concurrenten boven je staan in Google en als je nu graag boven hen gaat staan!
 • Als je wel met SEO aan de slag wilt, maar het liever aan een professional uitbesteed zodat jij je kunt focussen op je core business.
 • Als je bereidt bent om een investering te maken om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen.
 • Als je het fijn vindt om maandelijks een update te krijgen over de werkzaamheden en de resultaten.
 • Als je het geduld hebt om even op de eerste resultaten te wachten omdat je weet dat je met SEO ook op de lange termijn gevonden blijft worden.

Wil jij liever zelf aan de slag met behulp van een SEO plan?

Dan is het SEO Groeiplan uitermate geschikt voor jou!

Twijfel je nog? Vraag dan een Gratis SEO scan aan van jouw website

  5 redenen om je SEO aan FLIX uit te besteden

  • Specialisten op het gebied van SEO en de laatste ontwikkelingen
  • Inmiddels ervaring met meer dan 80 websites
  • Wij denken met je (bedrijf) mee en dat gaat verder dan alleen SEO
  • Maandelijkse update van werkzaamheden en resultaten
  • Betaalbaar, transparant en persoonlijk

  Plan een vrijblijvende kennismaking!

  Laten we kennismaken!

  Bel me meteen of laat je gegevens achter en we plannen een kennismaking in. Dit kan zowel telefonisch als bij ons op kantoor in Amsterdam.

  Bel direct! 06-36398021