Wil je dat jouw website beter gevonden wordt?

Hoe kan dat toch? Je hebt een mooie website en toch als je op jouw dienst zoekt, bijvoorbeeld “Coaching Apeldoorn”, sta je niet bovenaan in Google. Eerst komen je concurrenten en dan pas jij. Ook is de tekst bij hun zoekresultaten is beter. Hoe doen ze dat? En nog belangrijker; hoe komt de website van jouw bedrijf bovenaan in Google?

Zoekmachine optimalisatie oftewel SEO (Search Engine Optimalisatie) is de tool die je hierbij gaat helpen! Kies ervoor om je SEO uit te besteden aan een team met expertise en passie voor het vak! Op die manier zet jij snel grote stappen en laat jij jouw concurrentie achter je!

Herken je dit?

 • Je website heeft weinig bezoekers, terwijl je weet dat het beter kan!
 • Je weet dat 75% van de online verkopen beginnen bij Google, maar toch valt de verkoop bij jou tegen.
 • Je baalt ervan dat je concurrentie op de zoektermen rondom jouw producten/diensten beter gevonden wordt.
 • Je hebt wel van SEO gehoord, maar je weet niet waar je moet beginnen of hebt hier gewoon geen zin in.
 • Je weet als ondernemer dat je niet moet wachten, maar actie moet ondernemen om te groeien!

Wordt beter vindbaar door je SEO uit te besteden!

Er zijn honderden mogelijkheden om je website te optimaliseren voor zoekmachines zodat je steeds beter gevonden wordt. Er is ook geen winnende kant-en-klare formule. Wel zijn er een aantal basics die goed moeten staan en daarnaast een aantal best practices die je kunt toepassen. Door steeds verder aan de optimalisatie knop te draaien, komt jouw website steeds een beetje hoger in Google. Als wij aan de slag ga om voor jou de vindbaarheid van je website te verbeteren dan doen we dit in twee stappen.

Stap 1 – SEO plan op maat opstellen

Alles begint met een plan. Als je je SEO wilt uitbesteden, dan gaan we eerst een SEO analyse maken van je website. Er wordt hierbij gekeken naar de techniek van jouw website; zit dit goed in elkaar, is de website logisch opgebouwd, snel genoeg, responsive etc. Bovendien wordt er een analyse gemaakt van de huidige on-page SEO kwaliteit en worden de huidige backlinks in kaart gebracht.

Vervolgens wordt er een zoekwoordenonderzoek gedaan. Welke zoekwoorden sluiten aan bij jouw producten, de doelgroep en markt?

Daarna wordt er gekeken naar de mogelijkheden qua resultaten. Wat is realistisch haalbaar en wat moet heirvoor gedaan worden?

Alle bevindingen samen worden verwerkt tot een SEO plan specifiek voor jouw bedrijf. Dit plan ontvang je per mail en we plannen een belafspraak in om het samen te bespreken.

Stap 2 – de implementatie

Nadat we de koers hebben uitgestippeld, gaan we de besproken prioriteiten ook daadwerkelijk implementeren. Eerst worden (indien aanwezig) de technische fouten uit je website gehaald. Daarna wordt er steeds op een andere groep zoekwooren gefocust en on-page verbeteringen hiervoor doorgevoerd. Paralel hieraan vindt linkbuilding plaats om de waarde van jouw domein te vergroten.

Maandelijks worden de belangrijkste verbeteringen aan je website door gevoerd. SEO is een duurzame investering die na een aanlooptijd zijn vruchten blijft afwerpen. Natuurlijk kunnen alle aanpassingen in één keer worden doorgevoerd. Echter de resultaten van SEO zijn niet altijd direct zichtbaar. Daarom is het beter om de werkzaamheden over een aantal maanden te verspreiden. Op die manier is het efficiënter om steeds verder te optimaliseren en de resultaten te monitoren.

Kosten SEO uitbesteden

Binnen FLIX staat transparantie hoog in het vaandel. Zo maken we een duidelijk plan zodat jij weet wat wij voor je doen en delen we maandelijks een rapportage met hierin de eerlijke resultaten. Omdat we transparant zijn, zijn duidelijke kosten voor het uitbesteden van jouw SEO werkzaamheden ook belangrijk.

Stap 1 – het opstellen van het SEO plan – kost € 275,-
Dit is inclusief intake, analyse van jouw website, market en concurrenten, het plan en de telefonische bespreking van het plan.

Stap 2 – de optimalisatie – kost € 75,- per uur excl btw.
Aan de hand van het SEO plan definiëren we de inzet. Hoeveel uur per precies nodig is, is afhankelijk van de huidige resultaten van je website en wat er voor nodig is om de gewenste resultaten te bereiken. Dit is sterk afhankelijk van het vertrekpunt (hoe scoort de website momenteel) en de concurrentie sterkte in jouw markt. We hanteren een minimum van 5 uur per maand zodat we ook daadwerkelijk stappen kunnen maken en resultaten kunnen boeken.

SEO werkzaamheden kun je het beste verspreiden over 3 tot 6 maanden. Op die manier is er genoeg tijd om tussentijds de voortgang te monitoren en indien nodig bij te sturen op acties en resultaten. Ondanks dat wij adviseren om een samenwerking voor minimaal 3 maanden aan te gaan, verplichten we je je tot niks. Wij werken niet met vaste abonnement, we willen namelijk dat je bij ons blijft omdat de samenwerking prettig is en de resultaten goed zijn. Niet omdat we je een abonnement met een vaste contractsduur hebben verkocht.

Tijdelijke actie! Word vóór 1 mei 2020 klant en ontvang het SEO plan voor slechts € 150,- ipv € 275,-!

Neem vrijblijvend contact op!

Ga je liever zelf aan de slag? Bekijk dan het SEO Groeiplan.

SEO uitbesteden is geschikt voor jouw bedrijf als…

 • Als je je onderneming naar een hoger niveau wilt tillen door meer bezoekers en meer klanten te krijgen.
 • Als je er klaar mee bent dat je concurrenten boven je staan in Google en als je nu graag boven hen gaat staan!
 • Als je wel met SEO aan de slag wilt, maar het liever aan een professional uitbesteed zodat jij je kunt focussen op je core business.
 • Als je bereidt bent om een investering te maken om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen.
 • Als je het fijn vindt om maandelijks een update te krijgen over de werkzaamheden en de resultaten.
 • Als je het geduld hebt om even op de eerste resultaten te wachten omdat je weet dat je met SEO ook op de lange termijn gevonden blijft worden.

Wil jij liever zelf aan de slag met behulp van een SEO plan?

Dan is het SEO Groeiplan uitermate geschikt voor jou!

Gratis SEO scan

Ben je nog niet overtuigd? Vraag dan nu een gratis en SEO scan aan en ontvang persoonlijke tips die jou direct helpen om hoger in Google te komen!

5 redenen om je SEO aan FLIX uit te besteden

 • Expert op het gebied van SEO en de laatste ontwikkelingen
 • Inmiddels ervaring met meer dan 30 websites
 • Wij denken met je (bedrijf) mee en dat gaat verder dan alleen SEO
 • Maandelijkse update van werkzaamheden en resultaten
 • Betaalbaar, transparant en persoonlijk

Zoekmachine optimalisatie, hoe doe je dat?

SEO  zorgt ervoor dat je website goed vindbaar is voor zoekmachines zoals Google en Bing en dat je pagina’s hoog eindigen in hun zoekresultatenpagina’s. Het liefste sta je op positie 1 met de zoektermen die voor jou belangrijk zijn. Door jouw website steeds verder te optimaliseren zodat Google steeds meer waarde gaat toekennen aan jouw website, kun je naar dit doel toewerken. Op die manier wordt je makkelijker vindbaar en ga je meer bezoekers op jouw website krijgen.

SEO bestaat uit een aantal componenten die je grofweg kunt verdelen in on-page, technische en off-page SEO. Hier een paar onderdelen uitgelicht hoe je ervoor kunt zorgen dat je goed kunt scoren bij zoekmachines.

Meer weten? Download ons gratis ebook “10 tips voor SEO” of bekijk hier de SEO begrippenlijst.

On-page SEO: zorg voor duidelijke content

Ondanks dat je optimaliseert voor zoekmachines, blijft het belangrijkste dat de content op je website duidelijk moet zijn voor de website bezoeker. Het leuke hierbij is echter dat dit vaak hand-in-hand gaat; hoe beter de content voor de bezoeker is, hoe fijner Google of een andere zoekmachine dat vindt. Alles begint met het kiezen van de juiste zoekwoorden. Dat is je vertrekpunt om je on-page SEO te optimaliseren. Denk hierbij aan de title tag en meta description, de headings en de afbeeldingen.

Optimaliseer de techniek van je website

De mobiele gebruikerservaring van je website wordt steeds belangrijker. Denk hierbij niet alleen aan de responsiveness van je website, maar ook aan de snelheid. Ook de toegankelijkheid van je website voor een zoekmachine bot is belangrijk, zowel in het robot.txt bestand als met een goede sitemap. Ook hecht zowel de bezoeker als Google waarde aan veilige gegevensoverdracht via SSL.

Linkbuilding: backlinks van externe websites

Zoekmachine optimalisatie is begonnen met het verzamelen van externe links die verwijzen naar jouw website. Je werkte hiermee aan jouw Pagerank. Tegenwoordig is dit slechts een van de vele factoren die invloed hebben op jouw vindbaarheid. Toch is linkbuilding nog steeds belangrijk. Er zijn vele activiteiten die hier een invloed op hebben; lees hier linkbuilding tips om zelf aan de slag te gaan.

Meer lezen over SEO?

Wil jij beginnen met zoekmachine optimalisatie?

Download dan ons gratis ebook 10 tips voor SEO of bekijk eens met de SEO begrippenlijst. Hierin worden de meest gebruikte termen rondom SEO duidelijk uitgelegd.

Plan een vrijblijvende kennismaking!

Laten we kennismaken!

Bel me meteen of laat je gegevens achter en we plannen een kennismaking in. Dit kan zowel telefonisch als bij ons op kantoor in Amsterdam.

Bel direct! 06-36398021