Januari 2018 starten de SEO workshops!

Haal meer uit je onderneming online

Naar aanleiding van mijn e-book “10 tips voor SEO” kreeg ik steeds meer vragen van (startende) ondernemers om hen te helpen bij het optimaliseren van hun website voor zoekmachines (SEO) of gebruikers. Omdat ik als doel heb om ondernemers te helpen met online groeien en dat het liefst voor zoveel mogelijk ondernemers doe, wil ik in januari gaan starten met het geven van online workshops. De precieze invulling wordt binnenkort duidelijk, maar je kunt nu al je e-mailadres achter laten straks als eerste de mogelijkheid te hebben om je in te schrijven en bovendien 10% korting te ontvangen als early bird.

Wat kun je verwachten?

  • Effectieve workshops gericht op één concreet onderwerp
  • Direct toepasbaar; je kunt na de workshop meteen zelf aan de slag
  • Kleine groepen en persoonlijke aandacht
  • Vragen worden aan het einde behandeld
  • Betaalbaar, mede doordat het online is, zullen de kosten vele malen lager liggen dan bij een fysieke workshop

Ja, houdt me vrijblijvend op de hoogte van de aankomende SEO workshops!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
SEO workshop online

Mogelijke workshop onderwerpen

  • Hoe schrijf ik het optimale blogartikel voor SEO?
  • Hoe bepaal je de juiste zoekwoorden voor jouw website?
  • Hoe kan ik de on-page SEO van mijn website verbeteren?
  • Social en SEO – hoe zijn ze met elkaar verbonden?

Waarom online?

De vraag naar SEO workshops en andere workshops gerelateerd aan online ondernemen, blijkt groot te zijn. Maar de vraag blijkt ook uit alle windrichtingen te komen. Zelfs bij het kiezen van een centraal gelegen stad zoals Utrecht, blijkt de reistijd toch nog een obstakel te vormen voor sommige deelnemers. Bovendien is de insteek van mijn workshops efficiënt en effectief, daar hoort geen workshop van twee uur met een totale reisduur van 3 uur bij! Daarom geef ik mijn workshops online. In kleine groepjes kun je deelnemen en er is genoeg ruimte voor interactie. En blijf je toch nog met een onbeantwoorde vraag zitten? Dan kun je me die na de workshop ook nog gewoon stellen. Via de e-mail, ook de post vind ik niet efficiënt genoeg 😉