Webdesign Amsterdam – wij staan voor je klaar!

Of je nu net begint met ondernemen of al jaren aan de weg timmert, voor jou als ondernemer is jouw website je visitekaartje. Wij van FLIX Marketing zijn een sterk groeiend webdesign bureau in Amsterdam dat jou hier graag bij helpt. Wij zorgen ervoor dat jouw website de juiste uitstraling krijgt die past bij jouw bedrijf en jouw klant, het complete aanbod laten zien van jouw diensten en/of producten en dat de website converteert.

Welke opties van webdesign bieden wij aan?

 • WordPress website: het maken van een compleet nieuwe website
 • Webshops: met betaalsysteem, automatische facturen etc
 • Website onderhoud: onderhoud en uitbreiden van je bestaande website
 • Conversie optimalisatie: verbeteren van je bestaande website
 • Affiliate webshops: begin met verdienen via partners
 • Online leeromgeving maken: ga je eigen online training aanbieden
 • En nog meer!

Wij kiezen voor WordPress webdesign

Lizzy – de founder van FLIX Marketing – heeft een pragmatische en doelgerichte instelling. Haar overtuiging is dan ook dat het wiel niet steeds uitgevonden hoeft te worden. Dat betekent dat wij voor webdesign kiezen voor WordPress. WordPress is namelijk een CMS dat door miljoenen andere bedrijven gebruikt wordt.

WordPress kent dan ook vele voordelen. Het is een breed gebruikt en getest systeem dat uitermate geschikt is voor responsive websites. Bovendien is het makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een webshop gedeelte, een boekingssysteem of lead generation tools. Ook voor zoekmachine optimalisatie is dit webdesign systeem zeer toegankelijk. En een van de grootste voordelen vinden wij dat de klant er zelf ook makkelijk mee uit de voeten kan indien dit gewenst is.

Wordpress webdesign Amsterdam

Trotse klanten uit Amsterdam

Onze werkwijze

 • Strategie en concept

  Samen bepalen we de basis voor je website; je doelgroep, je propositie, de pagina’s etc.

 • Bouwen

  Daarna gaat FLIX voor je aan de slag om de eerste versie van je WordPress website op te zetten.

 • Feedbackrondes

  De meeste projecten hebben 2 a 3 feedbackrondes waarbij we alles samen bespreken en verwerken.

 • Live zetten

  Het grote moment is daar; jullie nieuwe website gaat live! Getest, beveiligd en op eigen hosting.

 • Nazorg

  Je kan zelf je website gaan bijhouden en onderhouden. Of wij doen dat voor je!

De kosten

De kosten van een nieuwe website bestaan uit een tweetal factoren. Ten eerste heb je de kosten voor het laten maken van de website zelf. Dit is het bedrag dat je eenmalig aan het webdesign bureau betaalt. Bij FLIX Amsterdam rekenen wij één fixed fee. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. De kosten voor webdesign beginnen bij € 1000,-

Daarnaast heb je ook terugkerende kosten. Dit zijn bijvoorbeeld je maandelijkse hostingkosten en de maandelijkse kosten voor je domeinnaam. Hier kun je denken aan maximaal enkele tientjes per maand.

Ook kun je kiezen voor een onderhoudspakket. Hiermee ben je er zeker van dat je website continu onderhouden wordt zodat alles gesmeerd blijft werken en dat je website beschermd is tegen bijvoorbeeld malware.

Plan een vrijblijvende kennismaking!

Laten we kennismaken!

Bel me meteen of laat je gegevens achter en we plannen een kennismaking in. Dit kan zowel telefonisch als bij ons op kantoor in Amsterdam.

Bel direct! 06-36398021