Een professionele WordPress webshop op maat

Wil je een nieuwe WordPress webshop laten maken? Wij bouwen al jarenlang webshops voor zowel grote als kleine bedrijven. Al onze webshops zijn gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor Google. Wij maken WooCommerce webshops, hierdoor is het mogelijk om zelf alles te beheren. Zo kun je later makkelijk zelf een nieuw product toevoegen of prijzen aanpassen!

De voordelen van een WordPress webshop

 • Gebruiksvriendelijk: voor jezelf en voor de bezoeker.
 • Responsive: dus op ieder scherm goed te bekijken.
 • SEO proof: hierdoor scoor je hoog in Google.
 • Beheer: zelf je webshop onderhouden.
wordpress webshop laten maken

Ga snel naar…

FLIX Marketing

Een aantal webshops door FLIX Marketing

Onze werkwijze

 

Wij hebben de laatste jaren een hoop verschillende soorten websites en webshops gemaakt. Hiervoor hebben wij een duidelijke werkwijze ontwikkeld. Hierdoor is het mogelijk om snel en gestructureerd te werk te gaan waardoor je binnen de kortste keren een nieuwe webshop online hebt staan.

 • Strategie bepalen

  Het is belangrijk om gestructureerd en met een duidelijk plan te beginnen. Daarom bepalen we samen de strategie en het doel van de webshop, dat doen we online of met een kop koffie in Amsterdam.

 • Webshop bouwen

  Wanneer we goed voor ogen hebben wat er moet gebeuren en alle content ontvangen hebben, kunnen we starten met het bouwen van de webshop.

 • Feedback rondes

  Na de eerste concept versie zijn er vaak 2 of 3 feedback rondes nodig om ervoor te zorgen dat alles aan je wensen voldoet.

 • Live zetten

  Als je helemaal tevreden bent, kan de webshop live gezet worden.

 • Nazorg

  De webshops zijn altijd makkelijk te beheren, maar als je hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar!

Waarom kiezen voor een webshop van FLIX Marketing?

Persoonlijk
Persoonlijk contact is iets wat wij erg belangrijk vinden. We staan dan ook altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of te helpen.
Snelheid
Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk van start met je nieuwe webshop, dit begrijpen wij als geen ander!
Duidelijkheid
Bij ons weet je van te voren precies wat je kunt verwachten. Wij nemen je mee in het proces en komt nooit voor verrassingen te staan.
Betaalbare webshops
Kwaliteit staat natuurlijk bovenaan bij ons, maar daarnaast vinden wij het ook belangrijk om geen hoge tarieven te rekenen.
webshop laten maken
Neem vrijblijvend contact op!
Er wordt bij FLIX Marketing gewerkt volgens een duidelijke structuur in de opbouw van een nieuwe site waardoor het proces soepel verloopt en er geen onduidelijkheden ontstaan. Er wordt snel geschakeld, in oplossingen gedacht en er is flexibiliteit als je toch net iets anders wilt. Ook verloopt het onderhoud van de site prettig en is het fijn dat Lizzy een goed team met specialisten heeft op het gebied van bijvoorbeeld UX en content. Wij zijn enorm tevreden!

Gijs Mul, Managing Partner
Networklink

zakelijke wordpress website

De kosten van een webshop

Door de jaren heen hebben wij een hoop webshops gemaakt. We hebben dan ook gemerkt dat een webshop maatwerk is. We vinden het belangrijk om jouw wensen te vertalen naar een complete en goedwerkende webshop, we werken dan ook niet met standaard pakketten. Wel zorgen we voor een goede prijs/kwaliteit verhouding, je betaalt dus nooit teveel!

Geen verrassingen of meerwerk

Ben je benieuwd naar de kosten voor een webshop? Dan kun je contact met ons opnemen. We kunnen vrijblijvend een voorstel voor je maken. Hierbij spreken we altijd een vaste prijs af. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over meerwerk. Voordat we beginnen, weet je precies waar je aan toe bent.

Heb je al een webshop?

Het komt regelmatig voor dat bedrijven naar ons toe komen die al een webshop hebben en niet tevreden zijn. Misschien heeft het design een upgrade nodig, moeten er andere functionaliteiten komen of de vindbaarheid verbeterd worden. Hier kunnen we je natuurlijk bij helpen!

Samen met jou zullen we een belangrijke keuze maken, gaan we verder met de huidige webshop of bouwen we een hele nieuwe? Dit verschilt per geval. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op zodat we de opties kunnen bespreken.

Partners voor een complete webshop

wordpress webshop amsterdam

Er komt een hoop kijken bij het maken van een webshop. Gelukkig hebben wij veel kennis in huis over webshop ontwikkeling, SEO en SEA, maar daarnaast hebben wij een netwerk opgebouwd met verschillende specialisten. Hierdoor kunnen wij jou compleet ontzorgen bij het bouwen van je nieuwe WordPress webshop. Wij werken onder andere veel samen met de volgende specialisten:

 • Professionele copywriters
 • Foto en videografen
 • Social media specialisten
 • Grafisch ontwerpers

Een WooCommerce webshop laten maken

Bij FLIX Marketing werken wij met WooCommerce. Dit is een plugin voor WordPress die het mogelijk maakt om complete en op maat gemaakte webshops te bouwen. Een WooCommerce webshop is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en de mogelijkheden zijn eindeloos. Of je nu een kleine of grote webshop wilt laten maken, WooCommerce biedt de oplossing!

De reden dat wij onze webshops hiermee maken is vooral het gemak en de functionaliteiten van het systeem. Van het verwerken van de bestellingen tot het bijhouden van de voorraad, het werkt allemaal erg fijn.

De redenen om te kiezen voor een WordPress webshop

Er zijn verschillende systemen om een webshop mee te maken. Door de jaren heen hebben wij gemerkt dat WordPress telkens weer het beste werkt. Er zijn een aantal belangrijke redenen om te kiezen voor WordPress.

 • Gemakkelijk te gebruiken. Een van de grootste redenen om te kiezen voor een WordPress webshop is het gebruikersgemak. Je kunt namelijk alles zelf beheren.
 • Verschillende plugins. Met een plugin kun je bepaalde functionaliteiten toevoegen aan je webshop, zoals bijvoorbeeld een boekingssysteem. WordPress heeft oneindig vel plugins waardoor er ontzettend veel mogelijkheden zijn.
 • Hoog scoren in Google. Wanneer je webshop online staat, wil je natuurlijk ook goed gevonden worden. WordPress en SEO gaan hand in hand waardoor je meer bezoekers op je webshop krijgt vanuit Google.
 • Actualiteit en ontwikkelingen. WordPress is het meest gebruikte systeem voor het maken van websites en webshops. Hierdoor komen er continue nieuwe functionaliteiten bij en ben je verzekerd van de nieuwste technieken.
 • Het is betaalbaar. De kosten voor een webshop kunnen erg uiteenlopen. Gelukkig is het met WordPress mogelijk om tegen betaalbare tarieven een professionele webshop te laten maken.
WooCommerce webshop laten maken

Plan een vrijblijvende kennismaking!

Laten we kennismaken!

Bel me meteen of laat je gegevens achter en we plannen een kennismaking in. Dit kan zowel telefonisch als bij ons op kantoor in Amsterdam.

Bel direct! 06-36398021