We bespreken de mogelijkheden

Ben jij benieuwd hoe ik je kan helpen? Neem contact met mij op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jouw business; wat zijn je doelen, waar loop je tegenaan om deze te bereiken? Weet je al wat beter zou kunnen? Of heb je dat nog niet scherp?

Na ons kennismakingsgesprek kom ik bij je terug met een voorstel. Met welk doel kan ik je helpen? Op welke manier? Wat zijn de stappen hierbij? En natuurlijk hoeveel dit gaat kosten. Als jij je hierin kunt vinden, dan ga ik voor je aan de slag!

4 redenen om samen te werken met FLIX Marketing

  • Concreet plan; helder geschreven met uitleg en onderbouwing
  • Persoonlijke afstemming op je bedrijf en jouw kwaliteiten als ondernemer
  • 9 jaar marketing ervaring, geen onderwerp is onbekend!
  • Betaalbaar en snelle doorlooptijden

GROEIPLAN

Analyse van jouw bedrijf, markt en concurrentie
Strategie om te groeien; helder en concreet
Actielijst die prioriteiten weergeeft
Tips om zelf aan de slag te gaan

OP WEG HELPEN

Vervolg op Groeiplan
Implementatie van prioriteiten
Nulmeting en meting na implementatie
Tips om zelf verder te gaan

UIT HANDEN NEMEN

Vervolg op Groeiplan & Op weg helpen
Maandelijks onderhoud
Rapportage op voortgang en resultaat
Kan al vanaf 2 uur per maand!

Het Groeiplan bestaat uit

  • Analyse
  • Strategie
  • Actielijst

Voordat ik begin heb ik wat informatie van jou nodig, zodat ik een basis heb om mee te starten en je niet de hele tijd lastig hoef te vallen met vragen. Met dit als vertrekpunt, begin ik met het maken van een analyse. Ik kijk naar jouw bedrijf, je concurrentie en de markt. Vanuit hier schrijf ik een Groeiplan want zonder richting weten we niet welke kant we op moeten. Het Groeiplan bevat naast de analyse en strategie ook een concrete actielijst. Deze bespreken we. Aan de hand van dit gesprek kunnen we ook bespreken op welke manier ik je bij de implementatie kan helpen.

Voor elk budget

Online groei hoeft niet duur te zijn. Je kunt zelfs al heel veel bereiken door gratis middelen zoals Facebook en SEO in te zetten. Dit kost je alleen tijd. Wil je je eigen tijd liever ergens anders aan besteden? Dan kun je je online groei uitbesteden. Ook dat hoeft niet duur te zijn. Waarom niet? Omdat ik het leuk vind om ondernemers te helpen en ook snap dat budgetten soms beperkt zijn. Meer weten wat ik kan doen om jouw bedrijf te laten groeien en hoeveel dat kost? Neem dan vrijblijven contact op.

DIENSTEN

Waar kan ik je mee helpen?
Online marketing specialist Amsterdam

Online marketing

Vertel je verhaal online

Hoe wil jij je online presenteren? En hoe kun jij het beste presteren? Meer online bezoekers en hogere conversies naar je product of dienst staat hierbij centraal!Online marketing »

SEO specialist Amsterdam

SEO

Meer verkeer uit Google

Wil jij beter gevonden worden in Google? Hoger scoren dan je concurrenten? Kies dan voor een analyse en actielijst met het SEO Groeiplan.SEO »

WordPress Webdesign Amsterdam

Webdesign

Laat zien wie je bent

Het startpunt van je online visitekaartje. Wil je een (nieuwe) website volgens de laatste trends? Klaar om je online te presenteren en concurrentie voor te zijn?Webdesign »

06 – 363 98 021