Jouw website – jouw online visitekaartje?

Jouw website is jouw digitale visitekaartje! Anno 2019 kun je als ondernemer of zzp’er niet meer zonder een website. Je kunt ervoor kiezen om zelf een website te maken, maar steeds vaker wordt ervoor gekozen om een website te laten maken door een bedrijf dat hier gespecialiseerd is. Vanuit FLIX Marketing help ik je dan ook graag bij het maken van een nieuwe website!

Herken je dit?

 • Als ondernemer wil je je eerste website of ben je toe aan een nieuwe
 • Je wilt graag zelf aan je stempel kunnen drukken op de looks en uitvoer van je website
 • Je wilt niet met een grote partij samenwerken, maar geeft de voorkeur aan een kleine ondernemer met korte communicatielijnen
 • Je wilt een website die converteert! Mobiele responsiveness en vindbaarheid zijn een no-brainer
 • Je weet dat je niet voor een dubbeltje op de rij kunt zitten zonder later op de blaren te zitten
 • Maar je zoekt een betaalbare website waar je lang plezier van gaat hebben

Hoe kan ik je hierbij helpen?

Ik kan een website voor je ontwikkelen die voldoet aan de standaarden anno nu. Samen gaan we kijken wat er belangrijk is voor jouw website. Welke informatie is nodig, welke pagina’s horen hierbij? Maar ook welk design past bij jouw doelgroep? En hoe kunnen we de website zo gebruikersvriendelijk mogelijk maken. Omdat ik WordPress gebruik, is de ontwikkeling van een website snel en betaalbaar. Daarnaast kun je deze zelf onderhouden als je wilt.

Uitgangspunten bij mijn websites:

 • De gebruiker staat centraal, qua flow, content en design
 • Het spreekt voor zich dat je website geoptimaliseerd is voor alle schermen: desktop, tablet en mobiel
 • Je website is geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • Uitbreiding met een webshop is mogelijk

Wat kost een website laten maken?

Door het gebruik van WordPress en reeds bestaande mogelijkheden en het optimaliseren van processen, kan ik website maken met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Op mijn tarievenpagina vind je een tweetal pakketten met prijzen. Daarnaast zijn er vele extra elementen mogelijk en kan ik een vrijblijvende offerte voor jou op maat maken.

Neem vrijblijvend contact op!

Website voorbeelden uit mijn portfolio

Werkwijze voor het maken van een website

 • Overleg

  In het begin wil ik zoveel mogelijk over jou en jouw bedrijf weten. Wat is je product of dienst, je doelgroep, je concurrentie? Wat vind je mooi qua vormgeving, wat niet? En vele andere vragen. Dit is mijn vertrekpunt.

 • Content verzamelen

  Nadat we besloten hebben om te gaan samenwerken, is het belangrijk om alle content voor de website te verzamelen. Tekst, afbeeldingen, contactgegevens. Deze kun jij aanleveren of we maken afspraken dat ik het voor je verzorg.

 • Bouwen

  Hierna ga ik aan de slag met het daadwerkelijk bouwen van de website in WordPress. Ik houd je op de hoogte van de voortgang en laat je tussentijds het resultaat zien. Bovendien zijn er één of meerdere feedbackrondes.

 • Een mooie website

  Nadat de website eruit ziet zoals jij dat wilt en deze grondig getest is, is het tijd voor champagne! De website kan live en jouw bedrijf kan verder groeien!

Heb je al een website?

Als je al een website hebt, maar je bent niet tevreden, dan is het niet altijd nodig om een complete redesign te doen. Natuurlijk zijn er heel veel redenen om dit wel te doen, bijvoorbeeld als je website niet goed werkt op een mobiel of als het aanpassen van je website meer tijd (en dus geld) kost dan het opnieuw bouwen. Om erachter te komen wat de mogelijkheden zijn je bestaande website kun je vrijblijvend contact met me opnemen zodat ik de website kan analyseren en je advies kan geven of een compleet of gedeeltelijk redesign wenselijk is.

Samenwerkingen

Soms is het fijn om niet alles alleen te doen. Daarom werk ik als het nodig is samen met partners om voor jouw de beste website te maken.

Visueel design / UX

Wil jij graag een (nieuwe) huisstijl laten ontwikkelen? Of alleen een logo? Of wil jij een uitzonderlijk design voor je website? In dat geval werk ik samen met een designer die al meer dan 10 jaar design en development ervaring heeft.

Debora Matsufuji - Visual Designer / UX

Next level websites

Wil jij een website die complexer is? En is daardoor WordPress niet voldoende? Wil jij een webapplicatie die bijvoorbeeld geïntegreerd is met andere platformen? Dan breng ik je graag in contact met het full service webdesign bureau Ngrane.

Ngrane - Interactive Agency