Een nieuwe professionele website op maat

Wil jij een nieuwe zakelijke WordPress website laten maken? Of is je huidige website toe aan een nieuwe uitstraling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bouwen WordPress websites voor grote en kleine bedrijven. Anno 2021 kun je als bedrijf namelijk niet meer zonder een website. Kies voor een professionele website die niet alleen mooi uitziet, maar ook vindbaar is, goed op mobiel werkt en bovenal converteert!

Uitgangspunten van onze WordPress websites

 • De gebruiker staat centraal, qua flow, content en design
 • Natuurlijk is de website geoptimaliseerd voor alle schermen: desktop, tablet en mobiel
 • De website is bovendien geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • Makkelijk zelf te onderhouden en uit te breiden
Wordpress website laten maken Amsterdam

Ga snel naar…

FLIX Marketing

Voorbeelden van gerealiseerde websites

Onze werkwijze

 • Strategie en concept

  Samen bepalen we de basis voor je website; je doelgroep, je propositie, de pagina’s etc. Bij ons op kantoor in Amsterdam of via een online afspraak.

 • Bouwen

  Daarna gaat FLIX voor je aan de slag om de eerste versie van je WordPress website op te zetten.

 • Feedbackrondes

  De meeste projecten hebben 2 a 3 feedbackrondes waarbij we alles samen bespreken en verwerken.

 • Live zetten

  Het grote moment is daar; jullie nieuwe website gaat live! Getest, beveiligd en op eigen hosting.

 • Nazorg

  Je kan zelf je website gaan bijhouden en onderhouden. Of wij doen dat voor je!

Bij FLIX Amsterdam beloven wij jou…

Persoonlijk
Wij staan persoonlijk voor je klaar. Dat merk je vooral in onze communicatie. We zijn een klein team dat alle aandacht heeft voor jou en jouw bedrijf.
Snel & gestructureerd
Zo werken wij het liefst. We blijven het overzicht behouden en zorgen dat deadlines en afgesproken gehaald worden.
Transparant
We zijn transparant vanaf het begin tot het eind. Geen vage offertes of onduidelijke facturen. Wél inzicht in werkzaamheden en resultaten.
Betaalbare websites
Eerlijke prijzen, daar staan wij voor. Wij rekenen niet de hoofdprijs, maar je betaalt wel voor kwaliteit en service.
Website laten maken FLIX
Neem vrijblijvend contact op!
Er wordt bij FLIX Marketing gewerkt volgens een duidelijke structuur in de opbouw van een nieuwe site waardoor het proces soepel verloopt en er geen onduidelijkheden ontstaan. Er wordt snel geschakeld, in oplossingen gedacht en er is flexibiliteit als je toch net iets anders wilt. Ook verloopt het onderhoud van de site prettig en is het fijn dat Lizzy een goed team met specialisten heeft op het gebied van bijvoorbeeld UX en content. Wij zijn enorm tevreden!

Gijs Mul, Managing Partner
Networklink

zakelijke wordpress website

Wat kost het om een WordPress website te laten maken?

De kosten voor het laten maken van een zakelijke website kunnen flink uiteen lopen. Bij FLIX Marketing willen wij jou kwaliteit bieden. Dat betekent dat wij niet de goedkoopste zijn. Doordat wij echter niet werken met vele verschillende mensen of vanuit een luxe kantoor, kunnen wij de kosten echter wel beperkt houden. Hierdoor bieden wij dus WordPress websites tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien moet je je WordPress website niet als kosten zien, maar als een investering. Het is jouw online visitekaartje en gaat jou nieuwe klanten opleveren en dus zorgen voor omzet.

Wij geven een vaste prijs

Op die manier kom je niet voor verassingen te staan. Dit is een complete prijs van strategie tot het bouwen van de website en de daadwerkelijke oplevering inclusief uitleg voor jou.
Wil je meer weten over de prijzen die wij hanteren voor het laten bouwen van een website? Wij hebben een tweetal voorbeeld pakketten gemaakt die jou een inschatting geven.

Heb je al een website?

Als je al een website voor jouw bedrijf hebt, maar je bent niet tevreden, dan is het niet altijd nodig om een complete redesign te maken. Natuurlijk zijn er heel veel redenen om dit wel te doen, bijvoorbeeld als je website niet goed werkt op een mobiel of als het aanpassen van je website meer tijd (en dus geld) kost dan het opnieuw bouwen. Om erachter te komen wat de mogelijkheden zijn je bestaande website kun je vrijblijvend contact met me opnemen zodat wij de website kunnen analyseren en je advies kunnen geven of een compleet of gedeeltelijk redesign de beste oplossing is.

Netwerk voor een complete professionele website

Wordpress website laten maken Amsterdam

Webdesign, SEO en SEA kennis hebben we in huis. We willen je echter het complete pakket kunnen aanbieden daarom hebben we een aantal vaste partners waarmee we samenwerken om voor jou de beste website neer te zetten. Niet alleen in Amsterdam, maar door heel Nederland en op afstand. Hierdoor hoef je niet zelf op zoek naar specialisten (mag wel) maar helpen wij jou. Denk hierbij aan:

 • Copywriters
 • Fotografen
 • Hosting experts
 • Logo ontwerpers

Wat is WordPress?

WordPress is een open-source CMS. Open-source betekent dat iedereen bij de broncode kan en dat ontwikkelaars vrij zijn om te helpen met het uitbouwen van het platform. CMS staat voor Content Management System. Dit betekent dat het een systeem is om je alle content op je website mee te beheren. WordPress is in eerste instantie dan ook ontstaan als een systeem om blog websites te maken en beheren. In de loop der jaren is de populariteit en functionaliteit van WordPress echter zo groot geworden dat naast blog websites ook ecommerce en zakelijke websites geheel op dit CMS systeem draaien. Momenteel draait meer dan 28% van alle websites wereldwijd op WordPress, aldus W3Techs. Maar waarom? Welke voordelen zijn er en waar moet je rekening mee houden?

Voorbeelden

Waarom kiezen voor WordPress?

Een WordPress website laten maken kent vele voordelen. Hieronder de belangrijkste voordelen van WordPress op een rijtje:
 • Het is eenvoudig te gebruiken. Dit is niet alleen handig wanneer wij jouw website bouwen, maar het is ook handig als jij zelf de website wilt onderhouden.
 • De basis is gratis en uitbreidingen zijn betaalbaar. Het CMS is gratis te gebruiken en dat geldt ook voor een groot aantal goede plugins. Voor een Premium thema ben je ook slechts een paar tientjes kwijt. Kortom, het levert veel op voor weinig.
 • Er zijn veel mogelijkheden. Door het gebruik van plugins kun je je website uitbreiden met heel veel functionaliteiten. Jij bent vast niet de eerste die een bepaalde functionaliteit op de website wilt, dus grote kans dat er al een plugin voor bestaat.
 • WordPress is goed te optimaliseren voor SEO. Zoekmachine optimalisatie is natuurlijk afhankelijk van een groot aantal factoren, maar het gebruik van WordPress maakt het wel makkelijker. Zo kun je voor on-page optimalisatie gebruik maken van de Yoast plugin.
 • Het is het meest gebruikte CMS ter wereld. Dat betekent date systeem continue in ontwikkeling is en altijd klaar is voor toekomstige ontwikkelingen. Bovendien betekent dit dat heel veel informatie online te vinden is en hulp nooit ver weg is.
wordpress website laten bouwen

Een aantal basisonderdelen van WordPress

Elke website die wij bouwen is maatwerk. Toch bestaan er een aantal basisonderdelen.

Themas

Een thema zijn een aantal bestanden die samen de stijl van jouw website vormen. Je kunt kiezen voor een gratis thema, maar een beter resultaat bereik je meestal door te kiezen voor een Premium Thema. In grote lijnen bepaalt het thema de look-and-feel van je website. Daarna kun je je thema instellen naar jouw voorkeuren door bijvoorbeeld het lettertype, kleurenschema en andere stijlelementen aan te passen.

Plugins

Een plugin is een klein stukje software dat een nieuwe functionaliteit aan de WordPress omgeving – en dus vaak ook aan jouw website – toevoegt. Niet iedereen heeft dezelfde functionaliteiten nodig, daarom bestaat WordPress alleen uit het basis CMS en kun je extra functionaliteiten aan de hand van je eigen wensen toevoegen. Plugins worden door allerlei verschillende ontwikkelaars gemaakt en dien je eerst te downloaden en activeren.

Widgets

De term Widget is echt gelinkt aan WordPress. Het zijn namelijk een klein gedeelte website functionaliteit dat wordt toegevoegd aan de sidebar van je pagina. Soms kun je ze ook toevoegen aan de footer of topbar van je website. Ze lijken op plugins maar zijn beperkter in gebruik omdat het alleen stukjes software zijn die content kunnen weergeven op specifieke plekken waarbij plugins veel meer mogelijkheden hebben.

Plan een vrijblijvende kennismaking!

Laten we kennismaken!

Bel me meteen of laat je gegevens achter en we plannen een kennismaking in. Dit kan zowel telefonisch als bij ons op kantoor in Amsterdam.

Bel direct! 06-36398021